TOTO Account Aanmaken: Hoe te Registreren?

Iedereen in Nederland kent TOTO of heeft er weleens van gehoord. Het is dan ook de grootste bookmaker van ons land. Ze bieden weddenschappen aan op talloze sporten en vaak in allerlei verschillende vormen.

Hoe te Registreren bij TOTO?

Om een account bij TOTO aan te maken, volgt je deze eenvoudige stappen.

  1. Ga naar de TOTO website
  2. Kies een e-mailadres en wachtwoord
  3. Vul je persoonlijke gegevens in
  4. Bevestig je registratie
  5. Gebruik een TOTO bonus code om een welkomstbonus te krijgen
  6. Doe een eerste storting

Je bent nu geregistreerd bij TOTO! We geven je nu meer details over elk van deze stappen in de rest van dit artikel.

Maak een account aan TOTO in de volgende stappen

Jezelf aanmelden bij TOTO is erg makkelijk. Wanneer je hiervoor de onderstaande stappen volgt, zal het binnen enkele minuten geregeld zijn. Daarna kun je een bedrag gaan storten en beginnen met inzetten op je favoriete sportwedstrijden.

#1: Ga naar registreren

Wanneer je op de website van TOTO bent, zie je rechtsboven een grote oranje button met daarop het woord ‘registreren’. Hierop klikken is de eerste stap die je moet nemen voordat je jezelf aan kunt gaan melden.

Daarna kom je in het volgende veld terecht, waarna je de volgende stappen kunt doorlopen voordat je een aanmelding kunt bevestigen.

#2: Kies een e-mailadres en wachtwoord

De volgende stap is om een geldig e-mailadres en een wachtwoord te kiezen. Let goed op dat je voor een bestaande e-mail kiest en een wachtwoord dat je goed kunt onthouden maar niet te makkelijk is.

Het e-mailadres zul je later ook nodig hebben om je aanmelding te kunnen bevestigen. Let er dus op dat je een geldig en actief adres kiest en invult.

#3: Vul de overige gegevens in

In de volgende stap kun je allerlei andere gegevens over jezelf invullen. Wees voorzichtig en doe dit naar waarheid, want later kunnen deze gegevens nodig zijn om je uit te kunnen betalen.

Zo wordt er in dit veld gevraagd naar je naam, adres, bankrekeningnummer, geslacht, geboortedatum en telefoonnummer. Dit wordt onder andere gedaan om te kunnen aantonen dat je aan de minimale leeftijd van 18 jaar voldoet.

#4: Bevestig je aanmelding

Nadat je alles gegevens hebt ingevuld, krijg je deze nog een keer in een overzicht te zien. Op die manier kun je even controleren dat je geen fouten hebt gemaakt.

Daarna kun je alles bevestigen en ontvang je een e-mail op het opgegeven adres, met daarin de link om je aanmelding te bevestigen. Als dit eenmaal is gelukt heb je een werkende TOTO account en ben je klaar om in te gaan zetten.

#5: Maak een eerste storting

Als je een account aan hebt gemaakt en deze hebt bevestigd, is alles wat je nog moet doen een storting maken. Daardoor kun je beginnen met inzetten voor echt geld.

Het is al mogelijk om een overschrijving te doen vanaf 5 euro, en dus kun je met een relatief klein bedrag beginnen te spelen. Daarna kun je op ieder gewenst moment inloggen op je account, met het e-mailadres en het wachtwoord dat je eerder hebt ingevoerd.

TOTO Registreren

Snel en eenvoudig spelen bij TOTO

toto registreren

Daarnaast worden er voor veel reclamecampagnes van TOTO, wat al sinds 1956 bestaat, bekende ex-voetballers gebruikt, om zodoende een nog groter publiek aan te kunnen spreken. Daardoor is het bereik nog groter, en er zijn enorm veel sportliefhebbers die graag inzetten op wedstrijden.

Bovendien werkt het erg makkelijk. Er kan snel een account worden aangemaakt, waarover later meer, en het is mogelijk om voor kleine bedragen te spelen. Daarbij hoeft er ook maar minimaal 5 euro gestort te worden, en kunnen ook gokkers met een klein budget dus eenvoudig meespelen.

Hieronder lees je alles over TOTO en hoe het mogelijk is om bij de meest bekende bookmaker van Nederland een account aan te maken, op verschillende manieren in te zetten en wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Gokken bij TOTO

Wanneer je gek bent op het afsluiten van sportweddenschappen, is TOTO de ideale plaats om dit te doen. Al tientallen jaren lang kiezen gokkers ervoor om hier in te zetten op hun meest geliefde sporten, wedstrijden, competities en toernooien.

Tientallen jaren geleden moest je daarvoor bij een lokaal winkeltje formulieren invullen, maar die tijd is gelukkig voorbij, al kan het nog wel. Vandaag de dag is het mogelijk om rechtstreeks bij TOTO op de website te spelen, en is er zelfs een app die je kunt downloaden om alles nog makkelijker te maken.

Dit alles draagt zeker bij aan de populariteit van TOTO. Steeds meer mensen weten hoe dit werkt en zijn inmiddels overgestapt naar het gebruik van de website of de app. Wat het vooral leuk maakt is dat je op allerlei verschillende manieren in kunt zetten.

En ondanks dat voetbal veruit de sport is waar het meeste op wordt ingezet, is er meer dan voldoende keuze om op andere sporten te gokken. Daarbij zijn er meerdere manieren om in te zetten, en kun je allerlei combinatieweddenschappen afsluiten.

Verschillende inzetmogelijkheden

Een van de leukste dingen aan TOTO is dat je niet alleen maar simpel kunt wedden op wie een wedstrijd gaat winnen. Er zijn namelijk veel meer verschillende manieren om in te zetten, en hierdoor kan je winst ook flink oplopen.

Door bijvoorbeeld meerdere wedstrijden te combineren in een weddenschap, worden de quoteringen bij elkaar opgeteld. Daardoor kun je flinke winst maken als je meerdere voorspellingen goed doet. Maar je kunt niet alleen op de afloop en uitslag van wedstrijden inzetten.

Er zijn tevens boosts en bet builders. Met die eerste krijg je meer uitbetaald wanneer je inzet op een bepaalde combinatie van weddenschappen. Ook worden bepaalde specifieke weddenschappen soms verhoogd, als promotie.

Met bet builder is het mogelijk om meerdere weddenschappen af te sluiten op een wedstrijd, om zo voor meer winst te spelen. Zo kun je onder andere inzetten op de uitslag, wie er gaat scoren, in welke helft dit gebeurt en wat de uitslag in de rust is. Door dit bij elkaar in een weddenschap te zetten kan je winst veel hoger worden.

Kansspelbelasting bij TOTO

Mocht je als Nederlandse gokker flinke winst maken nadat je hebt gewed, dan moet daarover kansspelbelasting betaald worden. Bij TOTO is dit echter handig geregeld, want het wordt gelijk voor je ingehouden.

Iedereen die meer dan 449 euro winst maakt met gokspellen moet boven dit bedrag 30,1% afdragen. Wanneer je bij TOTO een hoge prijs weet te winnen, zorgen zij er gelijk voor dat deze 30,1% eraf gehaald wordt. Dit heeft als voordeel dat je er zelf niet aan hoeft te denken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie